Mokinių suvokimo apie Sąžiningą prekybą tyrimas

Mondo 2022 research_banner

Asociacija Litdea kartu Fairtrade plėtojančiomis asociacijomis Latvijoje ir Estijoje 2022 m., padedant mokykloms, įgyvendina pasaulio Fair Trade organizacijos moksleivių apklausą, kurios tikslas – išsiaiškinti, kaip auga žinios apie sąžiningą prekybą jaunuolių tarpe, kaip keičiasi įpročiai ir reikalavimai, bei palygins Estijos, Latvijos ir Lietuvos mokyklose gautus duomenis.

Plačiau sužinoti apie sąžiningą prekybą galite čia: https://www.fairtrade.lt

Susipažinti su anksčiau Estijoje atliktais tyrimais galite čia:

https://www.fairtrade.ee/uudised/492-uuring-eesti-opilaste-seas-on-kasvanud-oiglase-kaubanduse-taehtsus-ning-suuremat-vastutust-oodatakse-ettevotetelt

Užregistruokite savo mokyklą iki 2022-02-08 reiktu šiuo adresu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyeurmFvq5OyL3l_R4IBiuvj31AypTV9hEg_gDNiT66EVKPw/viewform

Užregistravus mokyklą atsiųsime jums prieigą prieigą prie elektroninės anonimininės mokinių apklausos ir išsamesnes tyrimo įgyvendinimo instrukcijas. Apklausa vienam asmeniui užtruks iki 15 minučių ir turės būti užpildyta iki kovo 15 d. vakaro. Asociacija Litdea apibendrins rezultatus, kuriuos pristatysime 2022 m. gegužės mėn. Tarptautinės sąžiningos prekybos dieną.

Anksčiau kelerius metus šis tyrimas buvo įgyvendinamas Estijoje, o šiais metais prie tyrimo prisijungia ir Latvijos bei Lietuvos mokyklos su savo mokiniais nuo 15 metų.

Labai džiaugtumėmės Jūsų prisijungimu dalyvauti.

Asociacija Litdea

asmuo kontkatams: Tomas Kurapkaitis

865502233